ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΩΚΤΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ PROCTOCLINIC

Δρ. Αλκιβιάδης Παππάς Χειρουργός-Ειδικός Πρωκτολόγος Διευθυντής χειρουργικού-πρωκτολογικού τμήματος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών – Ιατρικό Ψυχικού, Διδάκτωρ Ιατρικής Πανεπιστημίου Αθηνών

Το Πρωκτολογικό Κέντρο «Proctoclinic», πρωτοπορεί στην Ελλάδα από το 2009, αναπτύσσοντας και εξελίσσοντας μεθόδους με βάση την εφαρμογή laser τρίτης γενιάς, που αντιμετωπίζουν τις παθήσεις πρωκτού και εντέρου με τη λιγότερο δυνατή παρέμβαση, ώστε να διασφαλίζουν μόνιμη θεραπεία και -το κυριότερο- χωρίς παρενέργειες.

Οι επεμβάσεις με laser για τη θεραπεία αιμορροΐδων, κύστης κόκκυγα, περιεδρικού συριγγίου και ραγάδας πρωκτού, είναι σύντομες (διαρκούν μόλις 15 λεπτά) και ανώδυνες. Δεν χρειάζονται νοσηλεία και επιτρέπουν στον ασθενή να επιστρέψει στις δραστηριότητές του από την επόμενη κιόλας ημέρα.

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

null

Αιμορροϊδοπλαστική με laser (LHP)

- ελάχιστα επεμβατική
- ανώδυνη αναίμακτη, χωρίς επιπλοκές
- άριστο κλινικό αποτέλεσμα
- μικρής διάρκειας

null

Θεραπεία με την μέθοδο Filac

- πρωτοποριακή θεραπεία με χρήση laser
- εξαιρετικά θεραπευτικά αποτελέσματα
- απλή διαδικασία χωρίς τομές
- άμεση επιστροφή στην καθημερινότητα

null

Θεραπεία με την μέθοδο Silat

- επαναστατική λύση, απόλυτα ασφαλής
- οριστική θεραπεία χωρίς νοσηλεία
- άριστο αισθητικό αποτέλεσμα
- διαρκεί 15 λεπτά

null

Θεραπεία ραγάδας δακτυλίου με laser

- οριστική λύση, σίγουρο αποτέλεσμα
- ελάχιστα επεμβατική
- ανώδυνη
- μικρής διάρκειας

ΕΧΕΤΕ 6 ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΤΕ

1

Ο Δρ. Αλκιβιάδης Παππάς και το Proctoclinic από το 2009 ως σήμερα έχουν συντελέσει στη διαρκή ανάπτυξη και εξέλιξη μεθόδων με την εφαρμογή laser τρίτης γενιάς, οι οποίες έχουν αποφέρει ένα σίγουρο και μόνιμο αποτέλεσμα σε πάνω από 8000 ασθενείς με πρωκτικές παθήσεις και παθήσεις εντέρου.

2

Στο ειδικό πρωκτολογικό κέντρο Proctoclinic σας παρέχουμε μόνιμες λύσεις θεραπείας σε παθήσεις πρωκτού και εντέρου, σύγχρονες, πρωτοποριακές, αναίμακτες και σας εγγυόμαστε την άμεση επιστροφή στην καθημερινότητα σας.

3

Χρησιμοποιούμε για την θεραπεία των αιμορροΐδων μεθόδους laser (HELP & LHP) σύγχρονες και πρωτοποριακες μέθοδους με οριστική λύση σε ένα τόσο συχνό πρόβλημα.

4

Πρωτοπόροι στη θεραπεία του περιεδρικού συριγγίου με χρήση laser από το 2012 και μετά. Σας εγγυόμαστε την οριστική λύση και το άριστο ιατρικό αποτέλεσμα.

5

Στο Proctoclinic η θεραπεία της κύστης κόκκυγα διαρκεί σε εμάς μόλις 15 λεπτά και το αποτέλεσμα για τον ασθενή είναι μόνιμο χωρίς υποτροπές και επιπλοκές, με την δυνατότητα που μας δίνει η μέθοδος SiLaT.

6

Εφαρμόζουμε την χρήση laser για την θεραπεία των κονδυλωμάτων πρωκτού που αποφέρουν το σίγουρο αποτέλεσμα στον ασθενή, χωρίς να χρειάζεται να νοσηλευτεί και του δίνουμε την δυνατότητα να επιστρέψει άμεσα στις δραστηριότητες του

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΑΣΘΕΝΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

null

Αέρια και πόνος από αέρια

null

Διατροφικές συμβουλές

null

H υγεία του εντέρου